Sistemul de coș de fum Multikeram

Reprezintă cea mai performantă soluție de evacuare a gazelor de ardere provenite din diverse tipuri de surse de căldură instalate în case familiale, indiferent de combustibilul utilizat. Poate fi adoptat cu succes în cazul cazanelor cu peleți sau cu gazeificare, având temperaturi scăzute ale gazelor de ardere, precum și în cazul surselor de căldură individuale (sobe de teracotă, șeminee) sau centralelor termice de diferite puteri. Asigură o libertate deplină în ceea ce privește schimbarea ulterioară a tipului de combustibil, respectiv a generatorului termic.

 

Sistemul de coș de fum Leier LK

Cos de fum TimisSistemul de coș de fum cu strat de aer termoizolant,  include  tipul de  tubulatură din șamotă utilizat  în cazul sistemului LSK, fiind recomandat pentru generatoarele de căldură cu temperaturi ale gazelor de ardere mai ridicate. Se adoptă frecvent în cazul  surselor de căldură suplimentare sau de rezervă. Domenii de utilizare: cazane cu combustibil solid, cazane cu arzător mixt, șeminee, sobe metalice sau de teracotă

 

Sistemul de coș de fum Leier LSK

Cos de fumSistemul Leier LSK, termoizolat, este coșul de fum ideal al caselor familiale. Din punctul de vedere al combustibilului utilizat asigură o libertate deplină de alegere, fiind recomandat pentru focare deschise, sobe de teracotă, șeminee, sobe, cazane de diferite tipuri și puteri. În cazul în care mantalele exterioare includ și un canal de ventilare, în condiții corespunzătoare din punct de vedere al soluției constructive a aparatului termic, pot asigura aerul necesar proceselor de ardere. Domenii de utilizare: cazane cu combustibil gazos, cazane cu combustibil lichid, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzător mixt, șeminee și sobe metalice sau de teracotă

 

Cos de fum, perete dublu metalic - Schiedel INOX ADW

Cos de fum, perete dublu metalic - Schiedel INOX ADWSistemul de cos de fum Schiedel INOX ADW este destinat evacuarii gazelor arse, pentru hale si aplicatii industriale pentru cazane cu combustibili gazosi, lichizi si solizi .

Sistemul de cos de fum ADW Tecnostar este un produs performant, care corespunde celor mai înalte exigente impuse de normele europene. ADW este un sistem cu sectiune circulara, construit din doi pereti de otel inoxidabil coaxiali, sudati cu cordon longitudinal laser si izolatie termica din vata minerala bazaltica. Plaja de diamtretre este cuprinsa intre 120mm si 1000mm.

Citeşte mai mult...

 

Cos de fum Schiedel - Absolut

Cos de fum Schiedel - AbsolutSistemul de cos de fum Schiedel Absolut a fost conceput si realizat pentru evacuarea fumului si a gazelor de ardere provenite de la toate tipurile de generatoare de caldura utilizate în cazul cladirilor rezidentiale, respectiv: cazane atmosferice sau cu camera de ardere în suprapresiune, surse de caldura individuale, cum ar fi semineele, sobele de teracota sau cele metalice; cazane în condensatie de ultima generatie, cu randamentul termic cel mai ridicat.

Citeşte mai mult...

 

Cos de fum Schiedel - Avant

Cos de fum Schiedel - AvantSistemul de cos de fum Schiedel Avant este destinat pentru evacuarea gazelor arse, în regim de funtionare cu suprapresiune în cos, provenite din centrale termice în condensatie .

În functie de solutia constructiva a genaratorului de caldura privind evacuarea gazelor arse si aspirarea aerului de combustie, acest tip de cos, prin canalul creat între tubulatura de samota si mantaua exterioara si prin priza de la nivelul placii de acoperire poate asigura, din exterior, necesarul de aer de ardere.

Citeşte mai mult...

 

Cos de fum Schiedel - Quadro

Cos de fum Schiedel - QuadroSistemul de cos de fum Schiedel Quadro a fost conceput si realizat pentru evacuarea gazelor de ardere provenite de la un anumit numar de centrale termice prevazute cu camera de ardere etansa si ventilator - denumite si "turbo".

Ca urmare a solutiei constructive adoptate, acest tip de cos de fum colector cu aspiratie de aer periferica permite racordarea a mai multor cazane situate la etaje diferite si asigura alimentarea cu aer de combustie din exterior a centralelor termice.

Citeşte mai mult...

 

Cos de fum Schiedel - UNI Plus

Cos de fum Schiedel - UNI PlusSistemul de cos de fum Schiedel UNI Plus se utilizeaza pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere provenite de la: - generatoare de caldura individuale (centrale termice de apartament, sobe de teracota, sobe metalice, semineuri); cazane pentru instalatii de încalzire centrala; - instalatii termice industriale (cazane de aburi, cuptoare,crematorii, etc.);

Din punct de vedere al temperaturilor gazelor de ardere în regim normal de functionare si în situatii exceptionale(autoaprinderea accidentala a funinginei depuse), al agresivitatii reziduurilor de ardere si al condensului format în interiorul canalului de fum, acest sistem de cos se poate adopta indiferent de tipul combustibilului utilizat, respectiv:

Citeşte mai mult...

 

Cos de fum tip Plewa - Isofix

Cos de fum tip Plewa - IsofixCos de fum pentru sisteme de ardere cu combustibili gazosi, lichizi, solizi, seminee si sobe de teracota.

Format doar din doua elemente constructive: tubul interior din samota, izolat din fabricatie si manta.

Montaj usor si sigur. Tubul interior cu lungime de 50 cm - manipulare usoara.

Citeşte mai mult...

 

Cos de fum tip Plewa - Turbo

turboCos de fum pentru centrale termice "TURBO". Se pot racorda mai multe centrale termice la un singur cos TURBO. Se elimina pericolul intrarii gazelor arse evacuate de centrale termice in locuinta prin deschiderea ferestrelor.

Format doar din doua elemente constructive: tubul interior din samota, izolat din fabricatie si manta.

Montaj usor si sigur. Tubul interior cu lungime de 50 cm - manipulare usoara.

Citeşte mai mult...