Semineele - sisteme clasice de incalzire, care au evoluat mult in ultimele decenii

Seminee TimisoaraSeminee TimisoaraSemineele reprezinta sisteme clasice de incalzire care au evoluat mult din punct de vedere tehnologic si estetic in ultimele decenii. In principal produsele oferite de noi sunt SEMINEE, SOBE si COSURILE DE FUM. Semineele imbina esteticul si utilul, fiind o piesa esentiala in cadrul incaperii in care se afla.

Cu toate ca, de cele mai multe ori, SEMINEELE sunt privite ca un element de design, acestea sunt in primul rand un sistem eficient de incalzire, avand ca principala caracteristica functionalitatea.

Firma noastra comercializeaza si executa toate tipurile de SEMINEE: seminee pe lemne simple sau seminee tip centrala termica, seminee pe pelet, seminee pe gaz si seminee electrice, sobe pe lemn, sobe pe pelet, centrale pe lemn si centrale pe pelet, precum si cosuri de fum si accesorii necesare bunei functionari a acestora.

Semineele pe lemne au cea mai mare eficienta termica, fie ele seminee cu aer cald sau seminee tip centrala termica. Semineele pe lemne tip centrala se conecteaza la sistemul de incalzire (radiatoare) si pot realiza incalzirea intregii locuinte si/sau producerea apei calde menajere. Semineele pot fi dotate optional cu rotisor. Totodata, semineele pe lemne pot fi seminee deschise si seminee inchise. Semineele inchise beneficiaza da una sau mai multe suprafete vitrate de diverse forme si dimensiuni.

Vanzari si montaj seminee Timisoara, Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, cat si in alte localitati si judete la cerere.
Pentru o oferta personalizata de seminee, nu ezitati sa ne contactati.

Taguri: Seminee Timisoara, Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.

 

Protectia datelor